باب الحوائج

توکل به خدا و توسل به خاندان اهل بیت علیهم السلام مایه نجات بشر است

توکل به خدا و توسل به خاندان اهل بیت علیهم السلام مایه نجات بشر است

باب الحوائج

این وب جهت آشنایی با معارف دینی و سیره ائمه معصومین(ع) و شهداء و ایجاد فرصت برای همه کسانی که تمایل به دانستن مطالب مختلف علمی،پژوهشی،دینی،فرهنگی،اجتماعی،هنری،
تاریخی،سیاسی،طنزو...دارند طراحی گردید لطفاً ازنظرات خود مارا بهره مندنمایید. استفاده از مطالب این وب به شرط ذکر آدرس منبع و اهداء 14صلوات آزاد است.
karbala114.mihanblog.com - hajmahmod33@yahoo.com - 09111495934 - hajmahmod33@gmail.com مدیران وبلاگ : ابواب الحوائج(حضرت ابوالفضل العباس،حضرت علی اصغر،حضرت موسی بن جعفر،حضرت امام جواد)علیهم السلام اجمعین

طرز تهیه ی سوپ لوبیا و گوشت

جمعه, ۲۲ آذر ۱۳۹۲، ۰۵:۵۲ ب.ظ
طرز تهیه ی سوپ لوبیا و گوشت

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم :

جعفری تازه  به مقدار دلخواه
 نمک و فلفل به مقدار دلخواه
 سس تند  به مقدار دلخواه
سیر (خرد شده)  ۲ الی ۳ حبه
 هویج (خرد شده)  ۱ عدد متوسط
کرفس (خرد شده) ۲ الی ۳ ساقه
پیاز (خرد شده) ۱ عدد کوچک
آب ۲ لیتر
چاشنی ایتالیایی ۲ قاشق چایخوری
لوبیا چیتی (کنسرو شده) ۴۵۰ گرم
گوشت گوسفند (گوشت ساق پا) ۹۰۰ گرم

میخوام براتون یه سوپی رو آموزش بدم که به درد روزای سرد زمستونی میخوره، پاییزی که اینطوری سرد شروع بشه بدون شک یه زمستان خیلی سردتر رو انتظار میکشه! راستی این سوپ جوری هست که یه روز بعد از پختش خوشمزه تر هم میشه، چون طعم های لوبیا، گوشت و سبزیجات به زمان نیاز دارند تا به خوبی با همدیگه مخلوط بشن! این سوپ با مقدار موادی که خواهم گفت برای ۸ نفر کافی هست. طرز تهیه : ۱- داخل یک قابلمه ی نسبتا بزرگ آب رو به جوش بیارین. شعله رو خاموش کنید، لوبیاها رو اضافه کنید و بزارید ۲ ساعت داخل قابلمه بمونن و خیس بخورن. بعد لوبیاها رو خشک کنید. ۲- همزمان گوشت ران رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزین و بهش دو لیتر آب اضافه کنید. چاشنی ایتالیایی رو هم به قابلمه اضافه کنید. آب رو به جوش بیارین و بزارین حدود یه ساعت بپزن. سبزیجات خرد شده و لوبیاها رو اضافه کنید. یه ساعت دیگه هم بزارین مواد توی قابلمه بپزن، تا زمانی که سبزیجات نرم بشن و گوشت به راحتی از استخوان جدا بشه. گوشت رو کامل از استخوان جدا کنید. ۳- مقدرای سس تند به قابلمه اضافه کنید تا مزه دارش کنید، نمک و فلفل رو هم همینطور. با مقداری جعفری تازه میتونید این سوپ مقوی رو میل کنید! نکته : - خارج از ایران برای این سوپ از گوشت خوک استفاده میکنند. - به جای چاشنی ایتالیایی می تونید بنا به سلیقه ی خودتون از چاشنی ها و ادویه های خوشمزه ی ایرانی هم استفاده کنید.   منبع : sooran.com

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۹/۲۲
محمدرضا محمودی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی