این خوشمزه ها را بخورید تا شکم تان لاغر شود
پنجشنبه, ۱۱ مهر ۱۳۹۲، ۱۰:۵۶ ب.ظ
برای
رسیدن به شکمی تخت لازم است برنامه زندگیتان را کمی تغییر دهید. از مواد
غذایی که در این گزارش اشاره میشود غافل نشوید و کمی ورزش کنید.
این
روزها شکم بزرگ مشکل خیلیها شده و زن و مرد و کودک و نوجوان هم
نمیشناسد. چربیهای دور شکم دلایل متعددی دارد که تغذیهی نامناسب و عدم
تحریک از مهمترین آنهاست.اگر میخواهید شکم تختی داشته باشید باید مواد غذایی حاوی چربیهای اشباع نشده که ما به آنها چربیهای خوب میگوییم میل کنید.
البته معنی حرفمان این نیست که با صِرف خوردن یک مادهی غذایی شکمتان تخت تخت میشود. منظورمان این است که مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده توانایی این را دارند چربیهای دور شکم را کاهش دهند.
برای رسیدن به شکمی تخت لازم است برنامه زندگیتان را کمی تغییر دهید. از مواد غذایی که در این گزارش اشاره میشود غافل نشوید و کمی ورزش کنید.
بادام: چربیهای اشباع نشده مونو و ویتامین E موجود در بادام میزان کلسترول خون را کاهش میدهد. این ماده غذایی همچنین منبع خوب پروتئینهای گیاهی و فیبرهای غذایی است.
روش مصرف برای داشتن شکمی تخت
دو قاشق غذاخوری بادام خرد شده را روی ماست کم چربتان بریزید و مقداری میوههای ریز مثل توتفرنگی به آن اضافه کنید. این معجون انرژیزا را به عنوان میان وعده میل کنید و قدمی در جهت کاهش چربیهای دور شکمتان بردارید.
آووکادو: آووکادو نیز منبع اسیدهای چرب اشباع نشده مونو هستند. این میوه حاوی میزان قابل توجهی «بتا- سیتوسترول» یعنی یک استرول گیاهی طبیعی است که با کلسترول مقابله میکند.
روش مصرف برای داشتن شکمی تخت
نصف یک عدد آووکادو را با آب لیموترش، نمک و فلفل له کنید و با مقدار کمی سیب زمینی تنوری یا سبزیجات خام میل کنید.
شکلات سیاه: شکلات سیاه مرغوب حاوی ترکیباتی است که میتوانند از بیماریهای قلبی، احتقان مغز، سرطان و دیابت پیشگیری کنند.
روش مصرف برای داشتن شکمی تخت
به جای خوردن دسرهای پرکالری ۴۰ گرم شکلات سیاه را آب کنید و روی توت فرنگی بریزید تا یک دسر خوشمزه و شکم لاغر کن داشته باشید!
روغن کتان: روغن کتان که از تخم کتان تهیه میشود بهترین منبع اسیدهای چرب امگا ۳ است. نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد روغن کتان التهابهایی که باعث بروز بیماریهایی مثل آلزایمر، بیماریهای قلبی و سرطان میشود را کاهش میدهد.
کره بادام زمینی طبیعی ( بدون قند ): کره بادام زمینی حاوی ویتامین E، منیزیم، پتاسیم، ویتامین B6 است. ویتامین E خواص آنتی اکسیدانی دارد، منیزیم برای استحکام استخوانها و پتاسیم برای عضلات خوب است و ویتامین B6 سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
روغن زیتون: روغن زیتون یکی از روغنهای با ارزش برای آشپزی است که حتماً باید در هر آشپزخانهای باشد. این روغن حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده است که میزان کلسترول بد LDL را کاهش داده و تأثیری روی کلسترول خوب HDL خون ندارد. هر چه رنگ روغن زیتون شما سبزتر باشد معنیاش این است که حاوی آنتی اکسیدانهای بیشتری است.
پسته: پسته حاوی لوتئین و زآگزانتین است. این دو کاروتنوئید مفید از ابتلا به بیماریهای چشمی مانند دژنراسیون ماکولای مربوط به پیری و آب مروارید پیشگیری میکند.
تخمه آفتابگردان: تخمه آفتابگردان سرشار از ویتامین B است که نقش مهمی در پیشگیری از التهاب دارد. این تخمههای ریز و البته خوشمزه همچنین منبع ویتامین E میباشند. تخمه آفتابگردان به طور طبیعی اشتهای شما را کاهش داده و اجازه نمیدهد که پرخوری کنید.
گردو: گردو نیز همانند روغن کتان و یا ماهیهای چرب حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که سلامت قلب و مغز را تضمین میکند. این اسیدهای چرب مفید همیار لاغری و سلامت بدن هستند.
منبع:تبیان
۹۲/۰۷/۱۱