آشپزی همراه با خلاقیت و آموزش تصویری
ما به فلک میرویم عزم تماشا که راست
ما به فلک بودهایم یار ملک بودهایم
باز همان جا رویم جمله که آن شهر ماست
خود ز فلک برتریم وز ملک افزونتریم
زین دو چرا نگذریم منزل ما کبریاست
« مولانا شاعر بزرگ پارسی »
طرز تهیه رولت کوکو سبزی
مواد لازم :
سبزی شامل :گشنیز-پیازچه-
جعفری: ۱ لیوان
تخم مرغ: ۳ عدد
آرد: ۲ ق غ
نمک و فلفل زردچوبه : به
میزان لازم
سیر: ۳ حبه
ماست غلیظ یا پنیر خامه
ای
گردو در صورت تمایل به
میزان دلخواه
طرز تهیه :
همه مواد رو بریزید توی
بلندر و مخلوط کنید تا یک
مایع تقریبا یکدستی بدست
بیاد زیاد نزارید سبزی ها
له بشن ته فالب مورد نظر
رو چرب کنبد و مایه کوکو
رو بریزید توش و بزارید
داخل فر روی ۱۸۰ درجه
سانتی گراد تا زمانی که
کوکو بپزد بعد از فر درش
بیارید داخل کاغذ روغنی
لوله کنید و برارید داخل
یخچال تا سرد بشه بعد
اروم بازش کنید و داخل
رول ماست بمالید و دوباره
رول کنید و با یک چاقو
خیلی تیز برش بزنید
طرز
تهیه کیک شطرنجی
کیک شطرنجی
طرز تهیه
۱- مایع کیک اسفنجی ساده را درست میکنیم
۲- مواد را به ۲ قسمت مساوی تقسیم میکنیم (یا ۲ تا کیک درست میکنیم )
۳-به یکی از مواد پودر کاکائو میزنیم و داخل فر میپزیم
۴-کیک ها را با قالب دایره در ۳ سایز برش میزنیم
۵ -مانند تصویر حلقه ها را جا به جا میکنیم
۶-خامه ی شکلاتی درست میکنیم و لا به لای کیک میریزیم
۷- کیک را هم با خامه شکلاتی تزئین میکنیم
• ۸-کیک وقتی برش
بخورد به صورت شطرنجی در
می آید
طرز تهیه قند های شکلاتی
+عکس
طرز تهیه
قند های شکلاتی
طرز تهیه
:
برای درست
کردن قند های شکلاتی
بیشتر، می تونید از همین
نسبت استفاده کنید. یعنی
یک سوم لیوان شکلات برای
هر ۲۵ حبّه.
ابتدا قند ها رو به مدت
بیست دقیقه یا بیشتر درون
فریزر قرار بدید.
یک سوم لیوان شکلات چیپسی
رو با مایکرویو، به مدت
۴۰ ثانیه ذوب کنید. بعد
با یه قاشق کوچیک، کمی
شکلات ها رو هم بزنید.
ظرف رو ۱۵ ثانیه دیگه
بزارید تو ماکرویو.
سپس بیرون بیارید و یکبار
دیگه شکلات رو هم بزنید؛
طوری که کاملا نرم، یکدست
و کرمی بشه. تا اینجا
شکلات آماده شد.
حالا فقط کافیه قند ها رو
از فریزر بیرون بیارید و
توی شکلات ها بزنید.
در آخر اگه دوست داشتید،
می تونید روی شکلات ها رو
با چیزای مختلف تزیین
کنید. مثلا اگه از این
قلب های کوچولو پیدا
نکردید، از جیلی بیلی
استفاده کنید.
به همین
سادگی کار تموم شد! حالا
وقتشه که یه فنجون چایی
تازه دم بریزید و از این
قند های خوشمزه خوشمزه
بخورید و لذت ببرید
خلاقیت در آشپزی « سری اول »
آشپزی کار سختیه ولی به یه کمی خلاقیت هم آسان تر میشه هم زیبا تر