القدس لنا
جمعه, ۱۱ مرداد ۱۳۹۲، ۰۴:۰۳ ق.ظ
وقتی سخن از « صهیونیسم » به میان می آید فورا حکومت اسرائیل در ذهن آدمی مجسم می شود و وقتی سخن از اسرائیل مطرح می شود , آن را با « رژیم صهیونیستی » مترادف می دانیم . دلیل این واقعیت , ارتباط تنگاتنگی است که میان صهیونیسم به معنای یک تفکر و اسرائیل به معنای یک نظام وجود دارد. آن تفکر خمیرمایه این نظام است « صهیون » در اصل نام کوهی است که در جنوب بیت المقدس قرار گرفته و مشرف به آن است . بسیاری قلعه ها و ابنیه مقدس یهودیان برفراز یا عمق این تپه قرار گرفته است . « صهیونیسم » اشاره به تفکری است که خواهان احیا آئین یهود و گسترش نفوذ آن به سراسر فلسطین است . با این همه مفهوم این کلمه طی 50 سال اخیر متفاوت از گذشته شده و به تفکری اطلاق می شود که از اجتماع رهبران گروههای تندرو تروریست یهودی در دامنه این کوه در 1326 شکل گرفت . گروههای متعصب یهودی در سالهای جنگ دوم جهانی تصمیم گرفتند به طور مخفیانه یهودیان سراسر جهان را به فلسطین انتقال دهند.
شعار « کشتار و آزار یهودیان در اروپا » بهانه ای بود تا این گروههای تندرو یهودی تصمیم قبلی خود را در مورد تشکیل حکومت واحد یهود در فلسطین از طریق کوچاندن خیل عظیم یهودیان اروپا به این سرزمین عملی سازند. انتخاب فلسطین برای تاسیس حکومت یهودی بخاطر کثرت یهودیان در مقایسه با سایر نقاط جهان و همچنین تقدس این سرزمین از نظر یهودیان بوده است . زیرا فلسطین به هر حال زمانی موطن حضرت موسی پیامبر آئین یهود بوده است . مع الوصف یهودیان در زمان تاسیس اسرائیل نسبت به جمعیت مسلمانان بومی به شدت در اقلیت قرار داشتند.
گروههای تندرو یهودی با نامهای « ایرگون » , « اشترن » , « پالماخ » « هاگانا » و... که برچهره هائی مانند مناخم بگین , اسحاق شامیر , موشه دایان و غیره رهبری و فرماندهی آنها را برعهده داشتند , در سالهای جنگ دوم جهانی موفق شدند به بهانه آزار یهودیان در اروپا به تصمیم قبلی خود برای تاسیس دولت یهودی در فلسطین جامه عمل بپوشانند. در اجرای این تصمیم آمریکا و بعضی دولتهای اروپائی بخصوص انگلستان که تا آن زمان بخش عمده خاورمیانه ازجمله فلسطین را در اشغال خود داشت , حامی یهودیان بودند.
دولت انگلیس خود از عاملان و بانیان اصلی ظهور اسرائیل بود . انگلیسی ها از 20 سال قبل از تاسیس اسرائیل , از طرح ایجاد دولت یهود حمایت می کردند و افکار عمومی دولتهای غربی را برای مواجه شدن با پدیده ظهور اسرائیل در فلسطین آماده کرده بودند. به هرحال این تصمیم عملی شد و در ماه مه 1948 یکی از رهبران اصلی یهودیان به نام بن گوریون رسما در یک جلسه سیاسی , تاسیس حکومت « اسرائیل » را اعلام کرد. این حکومت همانگونه که گفتیم حاصل توافقی بود که رهبران اصلی گروههای تندرو یهودی با تبانی و همفکری یکدیگر , یک سال قبل از آن در دامنه کوه صهیون , بنای یک حاکمیت نژادپرستانه را در فلسطین گذارده بودند. حکومتی که بدین ترتیب در اسرائیل تاسیس شد از ابتدای ظهور خود به ترور , تخریب و کشتار صاحبان اصلی فلسطینی یعنی مسلمانان عرب پرداخت تا زمینه های فرار آنان از این سرزمین را فراهم آورد. این وقایع از دو نظر محکوم بود یکی ماهیت جنایات که با کشتار روزافزون مردم و ویران کردن خانه و کاشانه آنها همراه بود و دیگری واهی بودن ادعای تاریخی یهودیان برای تملک خاک این سرزمین بوده است . زیرا اگر حضرت موسی در فلسطین سکونت یافت حضرت عیسی پیامبر مسیحیان اساسا در فلسطین متولد شد. در دوره حیات اسلام نیز این سرزمین جز قلمرو خلافت اسلامی قرار گرفت و بیت المقدس به عنوان اولین قبله مسلمانان جهان شناخته شد و حضرت رسول (ص ) از همین مکان به معراج رفتند.بنابراین فلسطین سرزمینی است که برای پیروان همه ادیان الهی صاحب ارج و احترام است و چون حداکثر جمعیت آن طی حدود 1400 سال گذشته به مسلمانان اختصاص داشته و ابنیه اسلامی نیز به مراتب بیشتر از ابنیه مسیحی و یهودی در آن وجود دارد , تعلق خاطر فلسطین به اسلام یقینا بیشتر است . مع الوصف اسرائیل خود را مالک فلسطین نامید و از بدو تاسیس حکومت خود به سرکوب و قتل عام مردم پرداخت . صهیونیستها چندین فاجعه بزرگ و تکان دهنده علیه مردم فلسطین براه انداختند که در تاریخ از آن ها بعنوان فجایع « دیریاسین » , تل زعتر » , کفرقاسم و... یاد می شود.
اسرائیل در بیش از 50 سال حاکمیت خود در منطقه دست کم 5 جنگ بزرگ و پرتلفات را با همسایگان عرب خود براه انداخته و چون در همه این جنگها از حمایت نظامی آمریکا و اروپائی ها برخوردار بوده , پیروزی را از آن خود ساخته است . امروز نیز بخاطر همین برتری و همان حمایتهای آمریکا و اروپاست که دولتهای عرب خاورمیانه , از موضع ضعف با صهیونیستها سازش می کنند. به همین دلیل صهیونیستها در روند سازش همواره امتیازگیرنده هستند. بدیهی است هر دولتی که با اسرائیل غاصب صلح کند , از نظر سیاسی ذلیل و از نظر افکار عمومی , خائن به ملت خویش است . با پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی , به ابتکار ایشان آخرین جمعه ماه مبارک رمضان هرساله به عنوان « روز جهانی قدس » شناخته می شود. هدف از روز قدس این است که از یکسو وابستگی فلسطین و بیت المقدس و قدس شریف به دنیای اسلام مورد تاکید قرار گیرد و از سوی دیگر فکر آزادسازی قدس از چنگال صهیونیستها در میان مسلمین جهان احیا گردد. در این روز همه ساله مسلمانان جهان در کشورهای خود با انجام تظاهرات باشکوه , برلزوم مرگ اسرائیل و بازگرداندن فلسطین و قدس شریف به صاحبان اصلی آن تاکید می کنند.از این رو مراسم روز قدس یک آئین تشریفاتی نیست بلکه نمادی ازنفرت عمومی دنیای اسلام نسبت به جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی و حامیان آن می باشد.هدف از روز قدس این است که از یکسو وابستگی فلسطین و بیت المقدس و قدس شریف به دنیای اسلام مورد تاکید قرار گیرد و از سوی دیگر فکر آزادسازی قدس از چنگال صهیونیستها در میان مسلمین جهان احیا گردد.
سایت تحقیق و پژوهش یهود
۹۲/۰۵/۱۱